Betaalmogelijkheden

 

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kunt bij ons betalen met iDeal, Bancontact, Sofort banking, PayPal, een bankoverschrijving of een contante betaling bij afhalen.

 

Wat is het rekeningnummer?

Wanneer je hebt gekozen voor bankoverschrijving, kun je onderstaande bankgegevens gebruiken:
IBAN: NL61RABO0317504207 t.n.v. Elektrodump/Surplus electronics in EMST(NL)
BIC: RABONL2U / RABONL2UXXX

Vergeet niet om je klantnummer, ordernummer of bestelreferentie als betaalomschrijving te gebruiken. Houd er rekening mee dat een bankoverschrijving in de regel ongeveer twee tot drie werkdagen kan duren.

 

Kan ik achteraf betalen?

Dat kan alleen in het geval van afhalen, contant.

 

Kan ik gespreid betalen?

Dat is helaas niet mogelijk.

 

iDeal

Je kunt alle artikelen in onze webshop bestellen, met uitzondering van de producten met een onbekende levertijd. De verzending van jouw bestelling volgt zodra alle artikelen uit voorraad leverbaar zijn. Er zijn geen bijkomende kosten.

 

Ik heb geen orderbevestiging ontvangen. Hoe kan dat?

Misschien is deze in je spambox terechtgekomen. Zo niet, controleer of het aankoopbedrag is afgeschreven. Stuur ons een betaalbewijs per e-mail waarbij het transactienummer zichtbaar is. Onze klantenservicemedewerkers zullen zo snel mogelijk uitzoeken wat er precies aan de hand is.

 

Ik heb te veel betaald. Hoe ontvang ik het te veel betaalde bedrag zo snel mogelijk retour?

Stuur ons een betaalbewijs per e-mail waarbij het transactienummer zichtbaar is. Wij zullen het te veel betaalde bedrag zo snel mogelijk terugstorten op de rekening waarmee je hebt betaald.

 

Waarom wordt mijn PayPal-betaling gecontroleerd?

Wegens fraudegevoeligheid worden betalingen met creditcard en PayPal extra gecontroleerd. Wanneer een betaling wordt afgewezen, kunnen wij de reden helaas niet delen. Wens je de bestelling alsnog te ontvangen, plaats deze dan opnieuw met een andere betaalmethode.