Degen DE13 Noodradio - AM/FM/MW/SW–Powerbank–Zaklamp-Zonnepaneel–Survival radio-Dynamo

ART.2522
€ 45,00
close Niet op voorraad

Degen DE13 nood-wereldontvanger radio met een handslinger en een zonnepaneel om de meegeleverde 1800 mAh accu op te laden wanneer er geen stroombron aanwezig is. Het batterijpakket kan ook worden opgeladen met de meegeleverde mini-USB-kabel (hoofdadapter niet meegeleverd). Naast het batterijpakket kunt u 3x AAA-batterijen (niet meegeleverd) plaatsen om de Degen DE13 van stroom te voorzien. Noodtelefoon Oplaadfunctie om uw smartphone en andere apparaten op te starten en op te laden om een noodoproep te doen. Inclusief zaklamp, rood knipperend alarmlampje en sirenegeluid. Officiële EU-versie met CE-markering.

Productbeschrijving

De Degen DE13 is een Wereldontvanger met een powerbank functie, een zaklamp en een alarm signaal en ga zo maar door! Wanneer jij opzoek bent naar een alles-in-1 draagbare radio met hoge kwaliteit is dit het perfecte product voor jou! De radio is geschikt voor op kantoor, op reis, outdoor activiteiten of gewoon thuis de Degen DE13 emergency radio komt overal van pas. Met de Dynamo (cranck), Powerbank en een Zonnepanneel om om op te laden kom je nooit voor verassingen te staan een echte alles kunner.

AM/FM:
De alles-in-1 draagbare werelradio voorziet in het ontvangen van zowel AM als FM frequenties. De AM radio range loopt van 520 tot 18000kHz. De FM radio range loopt van 87.5 tot 108MHz.
  • FM: 87- 108 MHz
  • MW: 520-1710 kHz
  • SW 1: 5.90 - 9.50 MHz
  • SW 2: 9.5 - 18.0 MHz

Verlichting:
Bij donkere omstandigheden zit er op de Degen DE13 een LED lamp die u kunt gebruiken. De verlichting is voorzien van 3 witte LED lampen ook zit er een Rood knipperend lampje op voor noodgevallen / SOS.

Batterij/Opladen:

  • Batterypack: Ni-MH 1800 mAh / 3.6 Volt
  • Zonnepaneel: via het geintergreerde zonnepaneel bovenop de radio kunt u de radio opladen.
  • USB kabel: met bijgeleverde micro USB kabel kunt u de radio opladen
  • Dynamo/Crank: met de handslinger kunt u de radio opladen, dit gaat sneller dan u denkt!
  • Alkaline batterijen: 3x AAA alkaline batterijen (niet inbegrepen)

Overige informatie:       

Afmetingen: (b x h x d) 62 x 47 x 133 mm
Gewicht: ca.0,26 kg
ART.2522